• Lorem ipsum

Rocaflor

Rocaflor is een importeur/groothandel van interieur-, tafeldecoratie-elementen en opgericht in het begin van de jaren 90. In die tijd begon Agustin Clares y Sanchez, eigenaar van Rocaflor, met het importeren van ambachtelijk handgemaakt aardewerk uit Andalusië, Zuid-Spanje, samen met het typisch Spaanse tapaskeramiek.

Terwijl de markt zich aanpaste en verschillende klanten om porseleinen servies en accessoires vroegen, zocht Agustin met zijn enthousiasme en passie wereldwijd van Europa tot Azië naar unieke collecties.

In de afgelopen 20 jaar heeft Rocaflor haar professionele relaties opgebouwd en ontwikkelt met expertise nu haar eigen collecties in servies, tafel- en interieurdecoratie, verlichting en andere decoratieve elementen, met als laatste ontwikkeling; een mooie collectie handgemaakte tapijten, poefs en kussens.

De passie voor vakmanschap en handgemaakte producten, loopt als een rode lijn door het bestaan ​​van Rocaflor… 20 jaar geleden met de missie van handgemaakt aardewerk: "Potter's hand create pot it's soul" ambachten en vakmanschap vormen tot op de dag van vandaag de fundamentele basis voor de vele unieke collecties van Rocaflor!

Zeker in deze tijd is het ook voor Rocaflor een uitdaging om de balans te bewaren tussen onderscheidend, competitief denken als door vast te houden aan haar basisprincipes van vakmanschap. Zowel de pottenbakkers in Zuid-Spanje, als de ambachtslieden in India, het vakmanschap gaat van generatie op generatie over, volgens hun tradities. Samen werken we aan nieuwe collecties met gebundelde krachten voor een beter milieu en een duurzaam productieproces waarbij het oeroude & traditionele vakmanschap niet verloren gaat.

Geen producten gevonden...