• Lorem ipsum

Joseph Joseph

Sinds 2003 heeft Joseph Joseph meer dan 1000 producten gelanceerd in meer dan 100 landen over de hele wereld, en heeft hij onderweg talrijke onderscheidingen en prijzen gewonnen. Dit omvat 14 prestigieuze Reddot Design Awards en twee Queen's Awards for Enterprise, uitgereikt door HRH The Princess Royal.

Het hoofdkantoor in het centrum van Londen herbergt een ultramoderne ontwerpstudio met een hooggekwalificeerd intern team dat toezicht houdt op de ontwikkeling van de producten. Enkele van hun meest iconische producten zijn Chop2Pot, 's werelds eerste opvouwbare snijplank; Nest™ 9, een slimme ruimtebesparende voedselbereidingsset; en Index™, een set voedsel-specifieke snijplanken in een opbergkoffer die ontworpen is om kruisbesmetting bij het bereiden van voedsel te voorkomen.

Of het nu gaat om de keuken, de badkamer of de bijkeuken, Joseph Joseph past hetzelfde inventieve denken toe op alles wat hij doet. Hun missie is het creëren van wenselijke producten die het dagelijks leven verbeteren en die trouw blijven aan hun filosofie van het creëren van Brilliantly Useful Design.

Geen producten gevonden...